Χτίστηκε το 1608 από τους ηγεμόνες της δυναστείας Μινγκ για την άμυνα κατά των επιθέσεων από τις βόρειες μειονότητες και στάθμευε 2000 πεζούς και 500 μονάδες ιππικού. Ολόκληρο το φρούριο περικλείεται από ένα τείχος από πατημένη γη, συμπεριλαμβανομένων αμυντικών πύργων. Λόγω της ερημοποίησης, το χωριό είναι πλέον ως επί το πλείστον εγκαταλελειμμένο, μειωμένο από 1500 άτομα τη δεκαετία του 1950 σε περίπου 100 σήμερα.
Ολόκληρο το φρούριο περικλείεται από ένα τείχος από πατημένο χώμα που περιλαμβάνει αμυντικούς πύργους.
Περιτριγυρισμένο από τείχη 12 μέτρων συνολικού μήκους 1,7 χιλιομέτρων, το φρούριο Yongtai μοιάζει με χελώνα όταν το βλέπει κανείς από ψηλά και γι' αυτό ονομάστηκε "η πόλη της χελώνας". Το 2006, συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των βασικών μονάδων προστασίας πολιτιστικών κειμηλίων κρατικού επιπέδου. Διπλά τείχη περιέβαλλαν τις πύλες της πόλης - μια κοινή αμυντική στρατηγική - και μόνο αφού οι επισκέπτες είχαν εισέλθει στον εξωτερικό περίβολο άνοιγαν τις πύλες του εσωτερικού τείχους. Ένα άλλο αμυντικό μέτρο ήταν η τάφρος. Το νερό περιέβαλλε το φρούριο. Τώρα είναι στεγνή, αλλά κάποτε είχε πλάτος 6 μέτρα και βάθος 2,5 μέτρα- τόσο ώστε να αποφεύγεται το κολύμπι με ατσάλινα πράγματα, ενώ παράλληλα αποτρέπονται βέλη στο κεφάλι. Ενώ η τάφρος έχει δυστυχώς στερέψει, τα επιβλητικά τείχη της πόλης και τα αρχαία σπίτια που βρίσκονται μέσα σε αυτά έχουν διατηρηθεί εξαιρετικά καλά και προσφέρουν μια εκπληκτική εικόνα της ιστορίας της Κίνας. Αυτό που είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό είναι ότι πολλές από αυτές τις κατασκευές κατασκευάστηκαν με τη χρήση χώματος λοσσού, το οποίο έχει πακεταριστεί σφιχτά για να σχηματίσει μια σταθερή δομή.
Περιτριγυρισμένο από τείχη 12 μέτρων συνολικού μήκους 1,7 χιλιομέτρων, το φρούριο Yongtai μοιάζει με χελώνα όταν το βλέπει κανείς από ψηλά και έτσι ονομάστηκε "η πόλη της χελώνας".
Εάν θέλετε να το επισκεφτείτε μεσω Google map κάντε κλίκ εδώ